18 februari 2019

Cloudfest 2019

Ben jij ook op CloudFest?

Kom jij ook naar CloudFest van 23 t/m 29 maart in Europa-park Duitsland? Ja? Dan willen we je graag spreken!

Een aantal bestuursleden van de VvR is zelf ook aanwezig op CloudFest. Voor ons is dit een mooie gelegenheid om te horen wat er speelt onder de leden en om met onze leden van gedachte te wisselen over lopende dossiers.

Dus, als je op CloudFest bent, laat het ons dan even weten middels een mailtje naar secretariaat@verenigingvanregistrars.nl en dan spreken we je graag in Europa-park!

Are you at CloudFest?

Will you be coming to CloudFest from March 23 to 29 in Europa-Park Germany? Then we would like to speak to you!

A number of board members of the Dutch Registrars Association will be present at CloudFest. For us, this is a great opportunity to speak to our (international) members and to hear what is happening among them and to hear what their thoughts are about our current discussions we have with SIDN.

So if you're on CloudFest, let us know via secretariaat@verenigingvanregistrars.nl and we'll be happy to speak to you!