Arrow Right Terug naar het overzicht

Dag van de Domeinnaam 2023: ontmoet de eerste spreker Prof. Dr. Ig. Daan Dohmen

Banner Image

Op 12 september vindt de Dag van de Domeinnaam plaats in B.Amsterdam en met trots kondigen we graag de eerste spreker aan: Prof. Dr. Ing. Daan Dohmen. Als pionier en vernieuwer zal hij met ons delen hoe Nieuwe Ideeën zijn bedrijf wendbaar hielden.

Jouw gratis ticket nog niet geclaimd? Doe het snel om zeker te zijn van een plekje: https://www.eventbrite.com/e/dag-van-de-domeinnaam-2023-tickets-632549712217?aff=oddtdtcreator

Over Daan:

Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen begon als bejaardenverzorger en ontdekte hoe technologie ouderen kan helpen langer zelfstandig te blijven. Na zijn cum laude promotie op het gebied van eHealth werd hij met zijn bedrijf FocusCura marktleider op dit domein. Het bedrijf verkocht hij in 2020 aan het Zweedse AssaAbloy. Tegenwoordig is hij hoogleraar Digitale Transformatie in de Zorg, investeerder en adviseur voor de Nederlandse overheid. Zijn huidige bedrijf Luscii is inmiddels actief in 11 landen in Europa en Afrika met een App en kunstmatige intelligentie waarmee ziekenhuizen hun patiënten op afstand kunnen begeleiden zodat onnodige zorg voorkomen wordt.

Naast werkzaamheden in de gezondheidszorg kreeg Daan bekendheid met een totaal andere manier van organiseren in zijn bedrijven zonder managers en met vierdaagse werkweek (en vijfdaags salaris) voor iedereen. Hij omarmde daarvoor de principes van de Special Forces waarover hij het boek GREEN ON schreef, samen met zijn compagnon en drie commando’s. In zijn lezing zal Daan ingaan op de kansen van moderne technologie maar ook de aanpassing in bedrijfsculturen nodig om die kansen te kunnen verzilveren en als bedrijf wendbaar te blijven.

Onze laatste berichten

Nieuws Arrow Right

Nieuws

.

4 maart 2024

Reactie VvR bestuur op SIDN besluit het .nl Domein Registratie Systeem naar Amazon Web Services (AWS) te migreren
Verder lezen Arrow Right

Nieuws

.

20 oktober 2023

Reserveer je plek: Netwerkdiner aan boord van SS Rotterdam
Verder lezen Arrow Right

Nieuws

.

7 september 2023

Volledig programma Dag van de Domeinnaam bekend
Verder lezen Arrow Right