Arrow Right Terug naar het overzicht

Advies en aantrekkelijke korting op verzekeringen

Banner Image

De Vereniging van Registrars (VvR) wil haar leden ondersteunen door het aangaan van interessante samenwerkingen die voordelen voor haar leden opleveren.

In dat kader zijn we blij om te melden dat we een samenwerking met Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs zijn aangegaan. Zicht heeft meer dan 100 jaar ervaring met onafhankelijke advisering van bedrijven en particulieren en heeft veel ervaring in de ‘online’ branche.

Bewuste keuze maken

Zicht vindt dat een ondernemer een bewuste keuze moet kunnen maken of een risico wel of niet verzekerd moet worden. Daarom brengen de adviseurs van Zicht eerst de risico’s in kaart, waarna een overzichtelijk adviesrapport volgt. Daarin staat omschreven hoe het beste met de risico’s kan worden omgegaan. Soms zijn er namelijk ook andere oplossingen mogelijk, zoals het uitvoeren van preventiemaatregelen.

Aansprakelijkheid

De adviseurs van Zicht merken bijvoorbeeld dat domeinregistratie vaak een aanvullende dienstverlening voor bedrijven is. Dit risico wordt niet altijd besproken. De dekking van dit risico zit meestal wel in de aansprakelijkheidsverzekering, maar dan moet dat wel aangegeven worden. Want stel je registreert een domeinnaam voor -wat achteraf blijkt- een fake-bedrijf, dan ben jij daar wel voor aansprakelijk. Maar is dit dan ook verzekerd?

Cybercrime

Een ander risico waar een verzekering anno 2021 absoluut geen overbodige luxe voor is, is cybercrime. De cybercrimeverzekering die Zicht heeft ontwikkeld garandeert IT-bedrijven van de (wereldwijde) inzet van ervaren security-professionals en met uitgebreide juridische expertise van gespecialiseerde advocaten. Een team van ervaren professionals kunnen niet alleen technisch ondersteunen, maar vooral ook belanghebbenden informeren en het juridische traject opstarten. De eigen kosten zijn gewoon gedekt op de verzekering tegen cybercrime.

Maak kennis via een 10-minutengesprek

De leden van de VvR krijgen toegang tot het advies en alle verzekeringen die Zicht te bieden heeft. Om te weten wat een geschikte verzekering is en kennis te maken met Zicht, kunnen onze leden nu een 10-minutengesprek inplannen. Tijdens deze korte analyse krijg je een indicatie in wat je wel en niet goed geregeld hebt. Is er meer tijd nodig? Dan wordt een vervolgafspraak ingepland.

Aantrekkelijke kortingen

Door deze nieuwe samenwerking krijgen alle leden van de VvR aantrekkelijke kortingen. Het kortingspercentage is afhankelijk van de situatie en het verzekeringspakket dat samengesteld wordt, maar het zijn altijd heel interessante kortingen. Leden die willen weten wat Zicht voor hun bedrijf kan betekenen, vinden op het ledenportaal van de VvR alle benodigde informatie. Of kijk op www.zichtadviseurs.nl/zakelijk.

Tot slot

Vanuit de VvR zijn we blij met deze nieuwe samenwerking. We zullen in de komende periode meer van dit soort samenwerkingen bekend maken, bijvoorbeeld voor (IT)opleidingen en ISO-certificering. Wil je nu echter al gebruik maken van het aanbod van Zicht, log dan in op het ledenportaal voor alle informatie.

Onze laatste berichten

Nieuws Arrow Right

Nieuws

.

4 maart 2024

Reactie VvR bestuur op SIDN besluit het .nl Domein Registratie Systeem naar Amazon Web Services (AWS) te migreren
Verder lezen Arrow Right

Nieuws

.

20 oktober 2023

Reserveer je plek: Netwerkdiner aan boord van SS Rotterdam
Verder lezen Arrow Right

Nieuws

.

7 september 2023

Volledig programma Dag van de Domeinnaam bekend
Verder lezen Arrow Right