Arrow Right Terug naar het overzicht

Nominatie voor .eu Web Awards 2021 is open!

Banner Image

Vanaf 2014 organiseert EURid, de registry van .eu-domeinnamen, de .eu Web Awards. De nominatieperiode voor de achtste editie van de .eu Web Awards is geopend en loopt tot 5 augustus 2021.

De .eu Web Awards zijn een online wedstrijd in 6 categorieën met als doel .eu websites in de schijnwerpers te zetten die een geweldige uitstraling en een uitstekende inhoud hebben en daarnaast ook aan hoge beveiligingsstandaarden voldoen.

Iedereen die in aanmerking komt volgens de Web Awards-regels, inclusief domeinnaamhouders, kan zijn favoriete .eu-website nomineren.

De 18 finalisten worden op 16 augustus 2021 bekend gemaakt en worden uitgenodigd voor het .eu Web Awards-gala in september 2021, waar de zes winnaars – één per categorie – bekend worden gemaakt.

De winnaars ontvangen een prestigieus prijzenpakket, inclusief een reclamecampagne van drie maanden op de luchthaven van Brussel, een door EURid geproduceerde video op maat voor promotionele doeleinden en een trofee op maat.

Bezoek webawards.eurid.eu om je nominatie in te dienen en je stem uit te brengen voor de beste .eu-websites die er zijn!

 

Onze laatste berichten

Nieuws Arrow Right
Dag van de Domeinnaam 2022

Nieuws

.

21 september 2022

Terugblik op geslaagde Dag van de Domeinnaam!
Verder lezen Arrow Right

Nieuws

.

31 augustus 2022

Je beveiliging is zo goed als je zwakste schakel
Verder lezen Arrow Right

Nieuws

.

24 augustus 2022

Duik in de duistere wereld van hackers
Verder lezen Arrow Right