Over Networking4all | Leading in Cybersecurity Solutions

Networking4all is een deskundige en servicegerichte leverancier van SSL certificaten en cybersecurity solutions. Zij bieden een uniek aanbod op het gebied van cybersecurity diensten met als hoofddoel: ‘ontzorgen’. De diensten van Networking4all zijn gericht op de drie pijlers van informatiebeveiliging: mens, proces en techniek. Mede door een flexibele en persoonlijke aanpak bieden ze altijd een passende oplossing voor de behoefte.

Networking4all levert producten en diensten aan grote en kleine klanten uit de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Als preferred partner van gerenommeerde autoriteiten als DigiCert, GlobalSign, Qualys en WithSecure zet Networking4all zich in voor een veiliger internet en het verbeteren van security.

ISO 27001 | ISO 9001 | CCV Pentest Keurmerk | Cybersecurity Made in Europe | Great Place to Work

Na de oprichting in 2000 begon het met het verkopen van SSL certificaten. Later kwamen daar ook hosting en domeinnamen bij en kon Networking4all haar klanten voorzien van een totaalpakket: een veilige website op een aantrekkelijke domeinnaam, gehost op een secuur en stabiel platform. In 2016 werd de hosting- en domeinnamentak verkocht en sindsdien richt Networking4all zich op haar kern: online security en security solutions.

Nu steeds meer diensten afhankelijk zijn van het internet merken wij dat het adequaat beveiligen van diensten en producten, ondanks dat het zo ontzettend belangrijk is, veelal nog over het hoofd gezien wordt. Denk bijvoorbeeld aan die slimme thermostaat in de woonkamer, of een transactie kunnen doen door uw mobiele telefoon te laten scannen bij de kassa. En dat terwijl hackers steeds slimmer worden en software die misbruik kan maken van een onbeveiligde dienst of website steeds laagdrempeliger wordt, of zelfs als dienst wordt verkocht. Daarom kiezen wij in Networking4all voor een partner met een heldere missie en slagkracht om het verschil te maken.

Interview Frank van Leest
Verder lezen Arrow Right