Inloggen
home > nieuws > detailweergave
Dit is aan u gericht.
17 juni 2019
 
Homepage
Security is belangrijk thema Dag van de Domeinnaam
Inhoud:

Beste VvR-leden,

 

Of je op 24 september naar de Dag van de Domeinnaam moet komen? Zeker weten! Je krijgt een spannende verhandeling over een internationale undercoveractie op het Darknet. Je hoort een verhelderende talk over wat jij kunt doen in de strijd tegen digitale aanvallen.
Je wordt bijgepraat over de State of the Domain Industry én krijgt een 

kijkje achter de schermen bij Microsoft Nederland!

 

Bas Doorn is dé keynote spreker op de Dag van de Domeinnaam. Hij vertelt onder meer over Operation Bayonet, een undercoveractie van het Openbaar Ministerie, waarbij een internationale handel in drugs en andere illegale goederen ontmaskerd.

 

We hebben goed naar jullie feedback geluisterd. Daarom werken we deze editie met twee zorgvuldig samengestelde parallelsessies. De eerste heeft een commerciële insteek richting business development. In de tweede sessie komt materie aan bod dat het hart van de ware techneut sneller doet kloppen.

 

Pim Takkenberg, directeur cybersecurity bij Northwave, is een van de sprekers tijdens de parallelsessies. Als voormalig leider van het Team High Tech Crime en oud-medewerker van de AIVD, is hij volledig op de hoogte van de hackende vijand en het groeiend spectrum aan sluwe methodes.

 

Uiteraard mag Berend van Dalfzen niet ontbreken. Hij neemt ook dit jaar weer de huidige stand van zaken en de ontwikkelingen in de wereldwijde domeinmarkt met ons door. In zijn ‘State of the Domain Industry’ praat hij ons bij over de groei (en krimp!).

 

De Dag van de Domeinnaam is dit jaar bij Microsoft Nederland op Schiphol. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en volop parkeerplekken voor wie met de auto komt. Tijdens de pauze is er voor belangstellenden een rondleiding door het gloednieuwe gebouw.

 

Reserveer nu je ticket voor dit exclusieve evenement