Inloggen
home > nieuws > detailweergave
Dit is aan u gericht.
21 februari 2020
 
Homepage
Uitnodiging bijeenkomst implementatie internetstandaarden - UITGESTELD I.V.M. CORONA
Inhoud:

UITGESTELD I.V.M. VOORZORGSMAATREGELEN CORONA-VIRUS, NIEUWE DATUM VOLGT WANNEER BEKEND

 

Iedereen heeft de afgelopen tijd in de media de verhoogde aandacht voor phishing, CEO-fraude en DDos-aanvallen gezien. Cyber criminelen worden steeds slimmer en de beveiliging van jullie eigen systemen én die van jullie klanten, ligt voor een groot gedeelte in jullie handen. De implementatie van moderne internet en emailstandaarden als TLS, DMARC/SPF/DKIM, DNSSEC en DANE helpt bij de beveiliging van domeinen en mail. Soms is die implementatie eenvoudig te regelen, soms vergt het wat meer kennis en tijd. Maar ze zijn er niet voor niets.

 

Op vrijdagmiddag 27 maart organiseert het Platform Internetstandaarden samen met de VvR, DHPA en ISP Connect een bijeenkomst op het kantoor van Dell Technologies in Amsterdam over “digitale veiligheid door de implementatie van moderne internet- en emailstandaarden”. Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden en deelnemers van de VvR, DHPA en ISP Connect.

 

Hoe staat het met de implementatie van de standaarden in de branche? Hoe scoren we zelf op Internet.nl? Waarom zijn standaarden zo belangrijk? Er komen deze middag best practices voorbij, hosters die het goed voor elkaar hebben, vertellen hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen. We laten zien welke tools er zijn om jullie te ondersteunen bij de implementatie, kortom, een divers en breed programma dat je niet wilt missen.

 

Uiteraard is netwerken en van elkaar leren ook belangrijk deze middag. We sluiten af met een aantal borreltafels waarbij aan elke tafel een andere standaard wordt besproken en onder leiding van een lid van het Platform Internetstandaarden nog verder de diepte in kan worden gegaan en waar je specifieke vragen kunnen worden beantwoord.  

 

Heb je interesse of ken je mensen uit jouw organisatie die hierin geïnteresseerd zijn? Noteer dan alvast vrijdagmiddag 27 maart in je agenda en schrijft je voor deze bijeenkomst in door te mailen naar roos.kist@ecp.nl van het Platform Internetstandaarden.